Vile Unike per shitje ne Kashar !

Features
  •   Price : 325 000.00 €
  •   ID : 16
  •   Location Tirana - Tirana - Yrshek
  • 0 Floors
  • 2 Bathroom (s)
  •   6 Rooms
  • 0 Living Room (s)
  •   Gross area : 450 m²
  •   Net Area : 122.8 m²
  •   Price/m² : 0 €
Description

Vila ndodhet ne zonen e quajtur Yrshek, ne Kashar, jo me larg se 15 min nga qendra e Tiranes, larg zhurmes dhe rremujes. Gjelberimi, Struktura dhe Pamja jane pikat kyce qe e bejne kete vile vertet unikale ne llojin e vet. Organizimi i viles eshte vertet mbreslenes, detajet jane si me poshte : Kati perdhe perbehet nga 3 dhoma , dy sallone me ambjent guzhine te perbashket dhe 2 tualete te gjitha te mobiluara. Kati 1 eshte e njejta strukture dhe organizim, me 3 dhoma, 2 sallone me ambjent guzhine te perbashket dhe 2 tualete gjithashtu te gjitha te mobiluara. Kati 3 eshte i mbuluar nga catia e cila ka hapesire te mjaftueshme per krijim e nje papafingoje, por ky kat eshte i paperfunduar persa i perket arredimit dhe rregullimit te tij, gje qe lejon rregullimin dhe arredimin sipas shijeve tuaja. Oborri jashte eshte i mjaftueshem per parkimin e 2 automjeteve gjithashtu dhe shume familjar persa i perket nje feste apo barbecue ne stinen e veres. Ne te djathte te oborrit ndodhet nje tend pushuese prej druri e mbuluar nga gjelberimi, e mrekullueshme dhe paqesore per stinen e veres per shkak te hijes dhe gjelberimit qe ofron. Cdo peme, cdo lule, dhe cdo gje e gjelbert eshte vendosur ne ate lloj menyre qe le shume per te deshiruar. Per me shume informacion dhe per te lene nje takim nga afer te kesaj vile te mrekullueshme mund te kontaktoni agjentin tone ne nr 0698880888

Agent
image
Vetem Vila

Real Estate Broker

Vetem Vila

Real Estate Broker