Menaxho vile

Nëse jeton jashtë shtetit dhe ke një vilë në Shqipëri për të dhënë me qira, ne ofrojmë menaxhimin e pronës tënde. Kështu ti paguhesh rregullisht dhe pronën e lë në duar të sigurta.